Status i Kunnskapsparken Bodø

Vi deler en hilsen fra direktør Svenn Are Jenssen som også ble sendt ut i vårt nyhetsbrev for april.

Status
20.04.202013:20 Tom Steffensen

Kjære samarbeidspartnere,

Kunnskapsparken Bodø er som de fleste andre bedrifter preget av koronaviruset og de følgende skolestenging, barnehagestenging alle de andre restriksjonene har på samfunnet vårt. Viktige bransjer for Nordland og for landet befinner seg i krise, og det er usikkert hvor lenge denne situasjonen vil vare, selv om restriksjonene smått slipper opp nå. For vår del opererer vi som normalt, men med utstrakt bruk av hjemmekontor.

Gjennom vårt analyseteam kjører vi våre prosjekter som før, og satser på å levere i henhold til forventningene fra våre kunder. Inkubator Salten er i drift og våre ansatte gjør det de kan for å hjelpe bedrifter og gründere i denne vanskelige tiden. Det samme gjelder konsulentteamet vårt. All aktivitet skjer nå selvfølgelig ved utstrakt bruk av Teams og Skype. Nordland fylkeskommune har tatt initiativ for å etablere en hjeletelfon for små bedrifter og selvstendig næringsdrivende i Nordland. Vi samarbeider med Egga Utvikling og Kunnskapsparken Helgeland for å kunne etablere denne telefontjenesten som skal kunne gi råd og tips om de tiltakene og mulighetene som fins for bedrifter som er rammet av koronakrisen. Telefonen er åpen fra mandag 20. april, og vil være åpen hverdager fra 9-15. Telefonnummer er 400 18 656.
 
Vi håper dere alle greier å begrense skadeomfanget for egen virksomhet mest mulig, og satser på at vi alle snart kommer tilbake til en normalisert hverdag.
 
Svenn Are

, click to open in lightbox

Fra vår facebookside: