kpb_fallback.png

KPB er et ledende selskap innen analyse, innovasjon og forretningsutvikling

Vi er et innovasjonsselskap som jobber for å utvikle fremtidens løsninger for næringslivet. Vi utvikler analyser for noen av Norges største selskaper og gir rådgivning innen strategi, prosessledelse og operasjonelle problemstillinger for etablert og nytt næringsliv, både i privat og offentlig sektor.

Samtidig hjelper vi startups i Salten, Lofoten og Vesterålen å vokse gjennom vårt inkubatorprogram.

 Vi jobber med

Forretningsutvikling

Vi fremmer forretningsvekst gjennom strategisk rådgivning, prosjektledelse for klynger og nettverk, samt problemløsning og innovasjonprosesser.

Les mer

anue_pose_r02_hvit_bakside.jpg

Innovasjon

Gjennom vårt inkubatorprogram fremmer vi vekst for startups i Salten, Lofoten og Vesterålen, og sikrer at de tar steget fra idé til levedyktig virksomhet.

Les mer

_C5A8579.jpg

Analyse

Vi hjelper næringslivet og offentlig sektor med å forstå omgivelsene og sentrale utviklingstrekk, som grunnlag for å ta gode beslutninger.

Les mer

KPB har fulgt oss opp hele veien i utviklingen av dette IoT-prosjektet, og tilført oss kompetanse innen bruk av virkemidler og søknadsskriving som vi ikke hadde tidligere.

Jeg vil påstå at bistand fra KPB har vært utløsende for at vi nå søker om finansiering til et større prosjekt, som skal bidra til en raskere vekt i omsetning og sysselsetting for Nordkontakt AS. I tillegg til samfunnsmessige ringvirkninger i realiseringen av Bodø som Smart City”.

— Vemund Kristiansen, prosjektleder IoT og teknologiutvikling